v. 18

Vad jag gjort mycket den senaste veckan // Ett enkelt mellis - riskakor med banan och chilliflakes. 
Spets-bh från wish. Helt bygellös och super skön!
Selfie / Tim i mina glajjor, passade honom riktigt bra ju? 
 
Ja, då var vecka 18 snart över, och här ovan är 5 ovisade bilder därifrån. Och hur har jag avslutat min vecka 18? Denna söndagen har inte gått som jag hade tänkt alls...
 
Körde ett bra pass på gymmet och det gjorde mig genast på bättre humör då jag var lite deppig. När jag kom hem la jag mig i solen en sväng efter lite mellis och somnade direkt. När det blev kallt la jag mig i hängmattan, somnade och när det blev kallt la jag mig i sängen och gissa vad? Jag somnade. Vad är problemet? Ja det undrar jag också. Antar att jag inte mår så bra psykiskt, för det är en effekt jag har haft innan när jag inte mådde så bra. Jag sover och sover men blir aldrig pigg, drömmer massa konstiga saker och blir aldrig riktigt glad. Sedan om jag har två saker att välja mellan att göra får jag ångest om jag inte gör båda. Riktigt jobbigt. 
Men det är en period som precis allt annat och detta kommer också gå över. Bara jobbigt i stunden och ibland har jag svårt att komma ur det. Men snaart är det slut på skolan för denna terminen. Snart, snart, snart. Men på tal om skolan ska jag nu sätta mig och plugga matte och när mamma kommer hem blir det franska plugg. Hoppas ni mår bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn ♥:
Kom ihåg mig?

E-postadress, bara jag som ser.: (publiceras ej)

Din blogg eller hemsida :) :

Vad hade du på hjärtat ? ♥ :

Trackback
RSS 2.0