today's

 
 
 
 
 
 
 
jeans - h&m // t-shirt - Pontus // korsett - gina // fish net - wish
 
Sitter i min säng just nu med en kopp te och har kollat på lite Clara Henry för att blir på lite bättre humör. 
Jag åkte hem vid lunch för mådde inte speciellt bra. Huvudvärk, ångest och stressad. Vet inte varför egentligen men kände att jag behövde gå ut, ta en lite omväg för att få frisk luft och sen åka och träna. Det kändes lite bättre efteråt och när jag kom hem pratade jag med Pontus om lite aggreationer, hehe, och nu ska jag sätta mig och plugga. Hur mår ni?

Kommentarer
Postat av: ,

Finaste Stella, jag vet att du mår dåligt ibland, att livet tar över och det känns som att stressen aldrig tar slut. Men jag vill att du skall veta att det blir lättare snart, ifall du behöver höra det. Din kämpar glöd när det gäller skola och träning inspirerar inte bara mig, men även många andra. Jag ser hur du kämpar i allt du gör och jag lovar att det kommer ge utdelning snart. "soon the hard work will pay off". Första året på gymnasiet är ett helvete, men oj vad man lär sig mycket av det! Fantastiska, fina Stella, du blir starkare för varje dag!

Svar: finaste finaste du, detta gjorde min kväll så mycket ljusare och nu kan jag somna med ett leende på läpparna. Du är underbar, du om någon är en klippa. massa stora kramar <3
Stella Lindstrii

2017-05-29 @ 20:12:55

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn ♥:
Kom ihåg mig?

E-postadress, bara jag som ser.: (publiceras ej)

Din blogg eller hemsida :) :

Vad hade du på hjärtat ? ♥ :

Trackback
RSS 2.0