min vecka

Det var länge sedan jag berättade vad jag skule göra i veckan, så tänkte att jag kunde göra det nu.
 
Måndag: Idag ska jag ligga hemma och sola i några timmar innan jag senare ikväll ska träna. Måste försöka ännu en gång fixa med min dator så jag kan få upp videon på youtube... det funkar inte alls vilket suger. Idag åker jag till pappa också och vi ska öppna poolen, yay!
 
 
Tisdag: Imorgon har procivitas fotbollsmatch mot campeon och jag har därför inte några lektioner. Jag ska dock in till skolan för att jobba på vår historia film. Den tar så mycket tid tyvärr men det kommer bli riktigt bra hoppas jag.
 
Onsdag: På onsdag har jag några vanliga lektioner men efter skolan ska jag hem och sola och bada, får förhoppningsvs med mig någon kompis hem för att chilla lite innan jag ska möta upp hela klssen vid pålsjö. Vi ska grilla och umgås, ska bli super mysigt!
 
Torsdag: Jag är ledig, eller det är typ alla då det är röd dag. Oklart vad jag ska göra än, men då eller dagen efter ska jag plugga i alla fall.
 
Fredag: Är även ledig på fredag och då vädret ser ut att vara amzing ska jag sola och bada i alla fall. Hoppas på att helgen invigs med något bra också.
 
Lördag: Jag ska jobba mellan 10 och 13 för första gången på mitt nya jobb, ska bli spännande. Efter det ska jag hem och sola och bada i några timmar innan jag ska på födelsedagsmiddag. Efter det ska jag försöka ta mig ut till Miras jaktstuga för att umgås med massa människor.
 
Söndag: Jag ska jobba mellan 10 och 1 och efter det bara hem och sola. Måste även plugga franska!
 
 
 
2 av dem senastefrån instagram - stellalindstrii!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn ♥:
Kom ihåg mig?

E-postadress, bara jag som ser.: (publiceras ej)

Din blogg eller hemsida :) :

Vad hade du på hjärtat ? ♥ :

Trackback
RSS 2.0