vecka 24

Ännu en veckoplanering is coming up, en vecka full med jobb men även massa roligheter.
 
MÅNDAG:
Dagen börjar med jobb, som sagt och idag ska jag med pappa och klättra på ställning i stan för att lägga om tak och det är där jag kommer hänga resten av veckan. Efter jobbet ska jag till gymmet (äntligen) och sen förhoppningsvis träffa Pamme och Vess, mysigt!

TISDAG:
Ännu en dag med jobb. Efteråt ska jag möta Sofie för att gå en sväng på stan för att inhandla lite presenter och sen blir det att åka upp till gymmet för att träna. Är så taggad på att träna och äta rätt denna veckan då jag slarvat så mycket senaste veckan. Imorgon får jag nog även se över min packning på kvällen.

ONSDAG:
Efter jobb ska jag åka hem till pärlan. Jag har lovat att rensa och fixa i hennes garderob och sen ska vi mysa vid havet. Vädret ser lovande ut så det ska blir sååå mysigt!

TORSDAG:
Vädret ser riktigt lovande ut, och det är sådana dagar jag älskar att jobba utomhus. Efter jobb ska jag träna i stan och sen blir det att åka ut till pärlan för födelsedagmiddag! Ska bli sååå mysigt. 

FREDAG:
Jobb, träning och packning. Annars har jag inget planerat. Ska förberada massor inför cypern hade jag tänkt mig. Kanske träffa Emma och planera lite?

LÖRDAG:
Jag ska jobba på mitt andra jobb från 16-19, tråkig kort pass, men behövs ju. Innan det? Träning och packning. Efer jobb ska jag hem till Pärlan igen för att fira henne och sen följa med henne på en grej, mer om det kommer. Sover i alla fall där..

SÖNDAG:
... Vilket betyder att jag vaknar upp där på morgone. Då blir det direkt hem för att packa klart och sen till Emma på kvällen för hemmaspa. Några få timmars sömn för att sedan på natten bege oss till flygplatsen.. 
 
 
 
2 senaste från instagram, följ mig där @stellalindstrii!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn ♥:
Kom ihåg mig?

E-postadress, bara jag som ser.: (publiceras ej)

Din blogg eller hemsida :) :

Vad hade du på hjärtat ? ♥ :

Trackback
RSS 2.0