Vad har jag på min agenda?

Denna veckan blir lite halv då jag inte jobbade i måndags, men har ändå fullt upp, så tänkte dela min lilla to do list och veckoplanering. 
 
Denna veckan måste jag..
 
> Söka ledigt!
> Fixa inlägg till er med de sista bilderna från cypern, mina kommande sommarplaner och lite go musik!
> Tömma och rensa min telefon från bilder. 
> Växla tillbaka mina euros till svenska.
> Köpa födelsedagspresent till pappa!
 
 
.. och denna veckan ska jag: 
 
ONSDAG: 
Idag, ganska segt men nödvändigt, så är det jobb som står på schemat. Efter det ska jag äntligen få åka till gymmet, saknat det så och hoppas jag orkar köra ett hårt pass. På kvällen ska jag och mamma kolla lite på en liten weekend till Gotland, då jag vill hälsa på mormor och morfar.
 
TORSDAG:
På torsdag ska jag jobba, handla med pappa inför lördag och sen vara barnvakt till sötaste ungarna. Barnvakt är verkligen något som jag älskar att vara. 
 
FREDAG:
Jag ska först jobba hos pappa mellan 7 och 2 och sen på Mcdonalds mellan 4 och 8. På kvällen lär jag antagligen vara helt slut så tror inte det händer så mycket.
 
LÖRDAG:
På morgonen är jag förhoppningsvis utvilad och ska då träna ett morgonpass på gymmet. Efter det ska jag åka hem till pappa och hjälpa honom förbereda inför kvällen då vi ska ha massa folk hemma för att fira honom. 
 
SÖNDAG: 
På söndag har jag inget inplanerat än förutom att ta det lugnt, träna och andas inför en ny jobb vecka. Vill hinna träffa någon av mina saknade vänner, förhoppningsvis fler än en. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn ♥:
Kom ihåg mig?

E-postadress, bara jag som ser.: (publiceras ej)

Din blogg eller hemsida :) :

Vad hade du på hjärtat ? ♥ :

Trackback
RSS 2.0