Bästa veckan

Hallå, bästa veckan är här med stora kliv!! Nu hoppas vi bara på lite sommar väder, då kan det inte bli bättre. Vill ni höra om mina planer?
 
MÅNDAG: Veckan börjar med en ledig dag från skolan, men jag ska jobba. Börjar runt 10 och lär hålla på till runt 5. Men då det ser ut som det ska bli fint väder blir det lite häng i solen innan jobb. Efter jobb ska det köpar student presenter bland annat. 

TISDAG: Sveriges nationaldag betyder röd dag vilket innebär ledighet!! Vädret ser fint ut, så lilla Cypern gänget ska hänga hemma hos mig för att käka, bada och chilla. Ska även hinna packa inför onsdagen samt träna. 
 
 
ONSDAG: Morgonträning står på schemat och efter det ska jag ner till stan för att kolla på beachhandbollen på friabad och efter det köpa med min lunch/middag och åka upp till lokalen där vi tjejer på kvällen ska hålla i utsparken för 3:orna!! Efter det är det ppp som gäller. Kommer bli en super rolig kväll!
 
TORSDAG: Tidig uppgång för att städa i lokalen och sen är det fotbollsturnering med skolan. Har antagligen några timmars sömn att ta igen.
 
FREDAG: SKOLAVSLUTNING!! och student!! Så taggad. Tidig morgon ska vi ses hemma hos Bella för champagne frukost med tjejerna!! Wiho. Kommer bli en såå bra dag. Ska på Miltons mottagning främst, men sen några andra en liten sväng. Hoppas på bra väder!
 
 
 
LÖRDAG: Jobb!! Dock bara några få timmar på eftermiddagen så blir det fint väder lär jag hänga i solen och sen får jag se vart kvällen leder mig..
 
SÖNDAG: Jobb på Söndag också. Bra med extra pengar inför resan, är ju 2 veckor ish tills vi åker!!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu vill jag absolut inte verka elak eller något. Men du tar ju inte ens studenten, varför champagne frukost? + så är ni inte ens 18?

2017-06-05 @ 20:15:13

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn ♥:
Kom ihåg mig?

E-postadress, bara jag som ser.: (publiceras ej)

Din blogg eller hemsida :) :

Vad hade du på hjärtat ? ♥ :

Trackback
RSS 2.0