i sommar...

Jag har lite bokade datum kvar i sommar. Så tänkte dela med mig av dem + av vad jag vill hitta på.

16 JULI:

 
 

Jag och pappa ska på brunch på sillen och makrillen för att fira hans födelsedag. Ska bli super mysigt!! Var där en gång för två år sedan och det var fantastiskt. 

15 JULI:
 
Jag ska på sommarfest hos Tim i Båstad!! Det kommer massa folk jag inte har träffat på hela sommaren och även några som slutat på skolan nu. Ska bli super trevligt. 
 

21 JULI: 

Jag ska på avskedsfest för min finaste vän Elias. Han åker ju till USA som utbytesstudent i Augusti. Åh, kommer sakna honom så. 

22 JULI:

 
 

HÅKAN HELLSTRÖM KONSERT!!  Denna gången dock i Malmö men fortfarande med Lovisa + två andra kompis. Ska bli sååå kull!!

23: JULI: 

 

Jag åker till Gotland. Denna sommaren dock bara med mormor och morfar. Jag följer med dem tillbaka efter att dem har besökt oss i skåne och det ska bli så mysigt. Stannar bara 4 dagar, men känner att jag kan behöva komma bort från Helsingborg, jobb och bara ta vara på tiden med mina fina gamlingar. 

Förra gången jag var där hade jag långt hår (saknar faktiskt det) och jag var där med Sara, mamma och Pontus. Det var så mysigt!!

Annars i sommar då? 

Jag kommer jobba massor, men det har ni nog redan förstått. Annars hoppas jag att vädret snart bestämmer sig för att ställa in sig på att är sommar och att jag hinner umgås massor med mina fina vänner, speciellt de som åker i höst. Vill verkligen ta vara på ledigheten, men vips så kommer det typ vara över. 

Vad ska ni göra?

Jag och pappa har pratat om att åka en weekend någonstans när han är ledig i slutet av sommaren, men vi får se om det blir så eller om han åker med en kompis istället och jag stannar hemma och jobbar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn ♥:
Kom ihåg mig?

E-postadress, bara jag som ser.: (publiceras ej)

Din blogg eller hemsida :) :

Vad hade du på hjärtat ? ♥ :

Trackback
RSS 2.0