vart jobbar jag?

Q: Hej finaste Stella! Vill börja med att tacka för en underbar och underhållande blogg ❤️ Du skriver väldigt ofta att du jobbar och har gjort de en längre tid. Min fråga: vart jobbar du? Hur hittar du jobben? Har ni några tips på jobb i ung ålder (01:a)? 
Ha en underbar dag, Kram ❤️
 
S: Först vill jag tacka så himla mycket för den fina kommentaren söta du!! Blir super glad <3
Jag jobbar extra hos pappa, och har gjort sedan några år tillbaka. Jag har jobbar lite som barnvakt samt extra på restaurang. Förra sommaren jobbade jag på glasskiosk och jag jobbade även som tränare i många år. 
I år har jag sökt 3 nya jobb, inom restaurang branchen alla tre, och jag hoppas på att något nappar. 
 
Mina första jobb hittade jag genom "kontakter". Tränare blev jag eftersom jag hade tränat gympa själv. På restaurang fick jag lite extra jobb efter att jag praktiserat där och barnvakt fick jag frågan om jag ville bli efter att jag hade lekt med en lite tjej på några familjemiddagar.
Har man inte några sådana tillgångar skulle jag rekomendera att skriva ett cv och ett personligt brev som du sedan går och lämnar till olika ställen där du bor, eller inne i stan och sedan får du hoppas på napp. De är alltid bättre att du går dit, och visar upp dig, de brukar arbetsgivaren uppskatta. Sen får man bara vara på hugget och ta emot allt möjligt som erbjuds. I vår ålder har man inte råd att vara kräsen, då de finns mycket regler när du är under 18 om vad du får göra och inte. Jag har diskat och städat också, inte de roligaste men med mer erfarenheter så kan du längre fram få andra uppgifter. Lycka till!!!! 
 
 
pappas jobb / CF / gympa jobb x2 / glasskiosen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn ♥:
Kom ihåg mig?

E-postadress, bara jag som ser.: (publiceras ej)

Din blogg eller hemsida :) :

Vad hade du på hjärtat ? ♥ :

Trackback
RSS 2.0