v.16

MÅNDAG: 
Idag har det varit lunch hemma hos mig för mina favorit tjejer. Jag och Emma ska antagligen gå på ett pass senare i kväll men annars ska jag bara plugga inför mitt svenska NP.

TISDAG:
Imorgon fyller jag 17. Ska hålla tal i svenskan som sagt och sen på kvällen ska jag nog ut och äta med mamma och mina kusiner för att fira mig lite.
 
ONSDAG:
Åker nog till pappa för att mysa med han och lillan i några dagar. Länge sedan jag träffade dem båda. Ska bara träna och skriva på min inlämning som ska in på fredag annars.
 
TORSDAG:
På torsdag ska jag servera på maskerad balen via skolan, så hoppas på att jag hamnar med några godingar. Annars ska jag bara försöka plugga massssor.
 
FREDAG:
Ska lämna in en stooor inlämningen i sv/sam som jag är långt ifrån klar med i dagsläget. Åker på fredag även tillbaka till mamma för att spendera helgen där och ska även bocka av ett träningspass. Lär inte hinna det så mycket denna veckan tror jag.
 
LÖRDAG:
Jag ska prov jobba vid halv tolv, vilket ska bli super kul. Kanske hinner plugga och träna. Får helt enkelt se vad helgen bjuder på!
 
SÖNDAG:
Som vanligt, träna och plugga samt förebereda inför kommande veckan. 
 
Vad jag har förstått gillar ni dessa inläggen? Eller?
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn ♥:
Kom ihåg mig?

E-postadress, bara jag som ser.: (publiceras ej)

Din blogg eller hemsida :) :

Vad hade du på hjärtat ? ♥ :

Trackback
RSS 2.0