MIN HELG

Denna helgen är fullproppad med massa roliga saker. Så taggad och vill att denna dagen snabbt ska gå över så det blir torsdag! Tänkte i alla fall dela med mig av mina planer då dede brukar uppskattas.

FREDAG:

Min fredag börjar lite tråkigt med NP i Svenska, men det ska bli skönt att ha det avklarat bara. Efter skolan ska massa tjejer från skolan ha möte om utsparken och det känns som de mesta börjar falla på plats, skönt det med. Efter skolan ska jag hem, packa och duscha och sen blir jag upphämtad av Elias. Vi ska åka ut till lokalen som vi ska ha lite födelsedagsfirande tillsammans i. Det blir förhoppningsvis super kul!!

LÖRDAG:

På lördag tänkte jag övningsköra lite med pappa och någon timme mellan 11 och 15 tänkte jag även befinna mig i stan för att gå på ”lyxloppis” med några av mina kompisar. Ska bli super trevligt!! (synd att jag inte har mycket pengar att spedera, eller tur kanske??) Sedan ska jag städa i lokalen efter gårdagen samt förhoppningsvis åka på en lite grillkväll hos Hellen. Mysigt! 

SÖNDAG:

På söndag blir det att kliva upp tidigt för att åka till Lund med mina 10 tjejer. Vi ska fira valborg med picknick och mys i stadsparken. Efter det åker vi antagligen hem till någon kompis för att fortsätta kvällen. Kommer bli super!! Hoppas vädret håller sig så bra som de är sagt att det ska.

För att skippa risken att bloggen står tom ska jag därför idag försöka fixa lite inlägg som kan publiceras då. Något speciellt ni önskar?

 
förre året på valborg <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn ♥:
Kom ihåg mig?

E-postadress, bara jag som ser.: (publiceras ej)

Din blogg eller hemsida :) :

Vad hade du på hjärtat ? ♥ :

Trackback
RSS 2.0