Frågor om kost och träning

Q: Hur mycket tar du i marklyft?

A: Brukar inte köra marklyft så ofta längre. Men 45 kg kanske..? Ingen aning helt ärligt haha.

Q: Hej fina du! Är super intresserad av träning och tycker det är extremt kul att läsa om. Därför har jag en fråga som en träningsrelaterad. När du kör uppvärmning vad menar du då? Crosstrainer/löpning eller styrke övningar med lägre vikter i snabbare tempo?

A: Uppvärmning i mitt fall består oftast utav cykel, löpning, pw i uppförsbacke eller crosstrainer. Mellan 10-20 minuter. Beror på vad jag känner för.

Q: Kan inte du göra en video på benövningarna du brukar köra?

A: Det ligger redan en ute men ska försöka få upp en till!

Q: Tips på bra rehab övningar för knäna?

A: Det beror helt på vilken typ av knäskada du har. Jag är ingen sjukgymnast och kan därför inte bedömma vad som är bra för just ditt knä. Men kan säga såhär att många av de knä - benövningarna jag kör har jag fått av min sjukgymnast eller är inspirerade av de jag kört där. Oftast ska du inte köra saker som känns instabilt hos ditt knä eller som är för tugnt för ditt knä.

Q: Alltså wow!! vad jag inspereras av hur nyttigt och näringsrikt du äter!! Är det något som alltid varit naturligt för dig eller något som du inte alltid gjort? Är mer intresserad kring din kost :)

A: Tusen tack goding, vad roligt att höra! Självklart gillar jag också skit mat och när jag var yngre tönkte jag inte alls på det. Men det var när jag blev äldre och dels var trött på allas kommentarer men också kom i kontakt med gymmet. Då insåg jag att förändring på kroppen inte kom förens man också åt bra.

Min kost är (oftast) strikt kring veckodagarna men jag kan lätt unna mig skitmat och sötsaker. Något jag hade svårare för förr, då var det kopplat med ångest hos mig. Men nu är jag starkare i mig själv och inser att jag inte dör om jag inte har smalast mage i världen. Har mer accepterat min kropp och accepterar då också att jag tycker skit mat är gott.

Q: Hur ofta tränar du?

A: Försöker få det till 6 gånger i veckan. Vissa veckor blir det mer ibland mindre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn ♥:
Kom ihåg mig?

E-postadress, bara jag som ser.: (publiceras ej)

Din blogg eller hemsida :) :

Vad hade du på hjärtat ? ♥ :

Trackback
RSS 2.0