Q/A

Q: Vart har du köpt dina skor? 
A: Jag har fått dem av Lovisa och dem är köpta i New York, vet inte vart ifrån dock. Finns från Isabell Marant, det även från Nelly shoes tex om man vill ha en billig variant! 


Q: Tips på bra, tunna men lagom täckande fundations och concealers? 
Behöver köpa nya! 

A: Min favorit av dem tre foundations jag har är denna. Ganska dyr men såå värd det. Den täcker bra men är inte för tjock. Dem andra två foundations jag har täcker igen mina porer så mycket så jag får dålig hy, finnar och liknande. 


Q: Visa oss hur du sminkar dig!
Q: Stella visa hur du sminkar dig, såå duktig! 

A: Tusen tack! Det kan jag fixa, vill ni ha video eller bild form? 

Q: Kan du plz görs en video där du visar hur man gör countur? Helt utan foundation för vill ha en fräsch sminkning men ändå med lite former (countur) osv. Xoxo

A: Jag är verkligen inget smink eller countur proffs så ni ska inte förvänta er så mycket. Men Jag kan visa hur jag brukar göra! Kan se om jag gör en enskild video om detta, eller en samtidigt som jag visar hur Jag sminkar mig eller om jag lägger ut bilder. Men jag Ska fixa det!

A: Har sätt/läst att du har mycket problem med ditt knä, vad är der som har hänt?

A: Sommaren 2013 så tränade jag fortfarande gymnastik. Landade fel så mitt ben gick 90 grader bakåt ut fel håll. Knäskålen hoppade ur led och mina korsband gick av, skada på ena ledbandet och en liten söndrig menisk. Hade en Ortos på benet i 3 månader för att hjälpa mitt bakre korsband att läka vilket inte riktigt hjälpte. Jag kämpar nu för att slippa en korsbandsoperation som jag antagligen kommer behöva. 


Q: Hur redigerar du dina bilder? Kram på dig fina du! 

A: Kan göra ett separat inlägg om det! Kram sötis <3

Q: Åh, vad hade ni för mackor och had hade ni på dem? Även, vad hade ni i salladen? Såg ur gott ut!

A: Det kan jag lova dig att det var! På mackorna var det tomat, skinka, senap och ost samt i sallade svar det socker ärtor, tomat, sallad, purjolök och avokado!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn ♥:
Kom ihåg mig?

E-postadress, bara jag som ser.: (publiceras ej)

Din blogg eller hemsida :) :

Vad hade du på hjärtat ? ♥ :

Trackback
RSS 2.0