Svar på fråga

Q: Kan du kanske lägga ut en träningsvideo? Om hur du tränar, hur länge du tränat haha, varför du tränar, övningar etc. Kanske en kostvideo? Skulle vara så kul då jag ser att du äter väldigt hälsosamt, är det naturligt för dig? Äter du alltid nyttigt? Varför äter du nyttigt? Etc, du fattar. Verkligen en inspiration är du! 

A: Som jag har nämt tidigare, så ligger inte det planerat nej att göra en kostvideo, känner mig inte jätte trygg i det men man vet aldrig i framtiden.. Haha.
Men jag skriver jätte gärna om det. Vill bara säga att detta inte är något rätt eller fel eller liknande utan jag gör detta och berättar om det för någon bad om det.

Jag har väll tränat så länge jag kan minnas. Först gymnastik men i cirka ett år även gymmat, vilket du nog menade. 
Jag tränar för att jag vill uppnå saker. Jag har mål med min träning som jag nå och jag vill ju förändra saker med min kropp. Vad exakt spelar inte stor roll men det som är viktigt Med detta är att jag inte menar att du inte ska vara nöjd med dig själv eller liknande!! 
Men sen självklart så mår jag även jätte bra av att träna, blir glad och det är ju självfallet något som är en hobby (?) och något jag tycker är jätte kul. Sen så är känslan efter ett bra träningspass underbart och det är även det jag använder för att fly. Ta en paus från plugget med eller rensa tankarna. 

Angående min kost äter jag inte inte alltid hälsosamt men självfallet är det mer naturligt för mig att äta hälsosam kost än att trycka i mig en pizza då det inte är något jag tycker är jätte gott heller. Eller nej nu ljuger jag men min kropp gillar inte det. Min kropp reagerar väldigt lätt om jag äter för mycket socker eller vitt mjöl. För mycket pasta eller bröd gillar inte min kropp. Det gör väll ingens egentligen men min reagerar och därför väljer jag oftast bort det.
På helgerna, eller fredag kväll och lördag, äter jag kanske något sötare, godis eller "cheat meal" men självfallet försöker jag undvika det.
Men ja, som sagt, så äter jag nyttigt för att jag själv mår bättre av det! Hoppas du fick något ut av detta långa svar. KramarKommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn ♥:
Kom ihåg mig?

E-postadress, bara jag som ser.: (publiceras ej)

Din blogg eller hemsida :) :

Vad hade du på hjärtat ? ♥ :

Trackback
RSS 2.0