bildbomb från kusinerna.
det var alla, nu pratar man med liva på skype :)
men bloggar mer senare.
pöössss.


jag gillar verkligen dig,

heej finisar.
tänkte bomadera er lite smått med lite bilder från igår hos mina kusiner, men gör det imorgon för orkar inte ladda upp alla bilder idag.
idag har jag inet gjort någonting förutom degat framför tvn i och med at tingen kunde va efter cp skolan -.-
sen har jag ätit och tittat på 112 på liv & död och nu mitt stora feta syrianska bröllop, bra information eller ?-.-
men nu ska jag plugga och sedan krypa ner i säng , lyssna på mucik och spela wordfeud och kanske såsmåningom somna. kanske bloggar från mobilen lite senare, får se, annars hörs vi imorogn.
puss.

tagga bio med liva ♥

kom precis hem och har varit i stan med pappi :) vi var på öppet hus på ps, ska börja där hösten 2012, Hellen ska också börja där (en barndomsvän till mig , går i samma gympa grupp också) Isabella ska nog också börja, om hon kommer in, Liva kanske också :) roligt :D efter det gick jag och pappa till Café Château Forêt och åt lite, kanelbulle för min del :) sen hämtade vi bilen och åkte och kolla på en sång kran som man kunde åka med, skit högt upp i luften. ska kanske åka den sen när vi har hämtat bror, skola på en lördag, bara för att det var öppet hus så skulle dem jobba på en lördag, hahaha :D stackare :/ men nu väntar jag och pappa på att Marwin ska ringa så vi ska åka och hämta honom. hörs senare.

Liva, jag älskar dig över hela mitt hjärta, på riktigt ♥

heeeej. tittar på idol, chattar med folk, facebookar, , lyssnar på musik , läser, äter chipps och läser bloggar + bloggar samtidigt , duktig jag e va ? hahha XD idag va man men liva efter skolan jue, som ni såg på bilderna jag la upp i förra inlägget , hehe. jävligt nice. kolla på tv och drack te hela dan :) älskar dig liva. men nu är det ju 'paus' på idol så nu chattar jag med liva. och vi har seriöst inget liv, och då menar jag helt seriöst, HELT SERIÖST ! http://ingetliv.se OMG ! HAHAHA, men bloggar mer senare. i alla fal ett inlägg till för jag ska ju faktiskt blogga fyra inlägg om dagen i tre dagar ( detta är andra dagen). menmen ... krammiiis ♥

saknar dig syster, något enormt !


RSS 2.0